Ruilen en retourneren

Het kan altijd dat een aankoop niet volgens je verwachtingen is, dat de pantoffels die je besteld hebt te klein of te groot blijken. In al deze gevallen kan je je aankoop ruilen of retourneren. 

Je moet ons hiervan altijd schriftelijk (via e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) op de hoogte te brengen binnen 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering. Laat ons weten of het om een ruil of een retour gaat. Vermeld het bestelnummer en de reden van het terugzenden (te groot, te klein, beschadigd, niet volgens verwachting,...) Ruil- of retourzendingen die niet op voorhand gemeld zijn, worden niet terugbetaald!

Stuur het stuk ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking terug, voorzien van alle etiketten en labels.

Wij sturen je een nieuw artikel op (als het artikel nog in voorraad is) of betalen het geretourneerde artikel terug na ontvangst van de retourzending. Verzendkosten, door ons of door jou gemaakt, worden niet terugbetaald, je ontvangt dus de aankoopprijs min het bedrag van de verzendkosten.

Retourzendingen stuur je naar:


Babsie
t.a.v. Barbara Tan
Kastanjelaan 15
2950 Kapellen
België.


De retourverzending is op eigen risico. We raden je aan gebruik te maken van een verzekerde verzending zodat deze verplicht afgetekend dient te worden bij levering. Dit kan je makkelijk via de post regelen.

Om ons schriftelijk op de hoogte te brengen kan u eventueel dit "modelformulier voor herroeping" gebruiken.