Levering en verzendkosten

Babsie kiest er bewust voor om de kosten van de service van verzending van de goederen transparant mede te delen aan de klant en deze kost zichtbaar toe te voegen ‘in het winkelwagentje’.

Wist u dat een levering in een afhaalpunt niet enkel goedkoper is maar ook milieuvriendelijker ? Recent onderzoek van het Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) (E-green, VIL 2016) berekende dat indien er driekwart van de leveringen via afhaalpunten zou gebeuren, de milieu footprint spectaculair zou zakken met 60% tot 80% t.o.v. thuislevering.

Verzendkosten voor leveringen in België: (B post)  bpost logo

- levering op een adres naar keuze: 6 euro (dit is de formule B Pack 24H)

Voor leveringen in België op een adres naar keuze, wordt het pakket wordt door een chauffeur van B-Post aangeboden met handtekening voor ontvangst. Als je niet aanwezig bent op het moment van de levering, zal de koerier een afhaalbericht in je brievenbus achterlaten. Met dit briefje, dat er uitziet als dat van een aangetekende zending, kan je telefonisch een tweede aanbieding vragen of kan je je bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Daar blijft het pakket 14 dagen liggen alvorens het wordt teruggestuurd naar Babsie.

- levering in een postkantoor, postpunt of een pakjesautomaat: 4,5 euro (dit is de formule BPack@bpost/BPack Pakjesautomaat)

Wanneer je koos voor levering in een postkantoor, postpunt of pakjesautomaat, dan zal je een bericht krijgen van zodra je pakket beschikbaar is in het door jou gekozen afhaalpunt (postkantoor of postpunt). Als je na 2 dagen het pakket nog niet hebt afgehaald, krijgt je een herinnering. Er is keuze uit meer dan 1.250 centraal gelegen afhaalpunten, met ruime openingsuren, vaak ook ’s avonds en op zaterdag en zondag. Je kan dan zelf eenvoudig kiezen wanneer het jou het best schikt om je pakje op te halen, bv. in combinatie met andere boodschappen. Ook in de afhaalpunten blijven de pakjes 14 dagen liggen alvorens ze worden teruggestuurd naar Babsie.

Verzendkosten voor leveringen tot 2 kg op een adres in het buitenland: (selecteer hier de formule: Bpack World Business)

Luxemburg, Nederland: 8 euro

Duitsland: 9 euro

Frankrijk: 10 euro

Groot Brittannië: 12 euro