Blog

Babsie 's POP UP - Zaterdag 11 maart van 10-18 h Lombardevest, hartje Antwerpen

Markt van morgen - Lombardevest - Babsie

Volgende zaterdag is het weer zover: Babsie's vilten pantoffels zijn exclusief te koop tijdens de 'Markt van Morgen' editie op het pleintje van de 'Wilde Zee' op de Lombardevest, hartje Antwerpen. Je kan ter plekke zelf de pantoffels passen en uitkiezen.

Verwen jezelf of iemand anders met de comfortabele, zachte Babsie's, vervaardigd volgens de Fair trade principes in Mongolië.  

 

 

 

Babsie's vilten pantoffels gespot door "Made In Antwerpen"

10 januari 2017

Het nieuwe merk van vilten pantoffels Babsie is ook Made in Antwerpen opgevallen. Made in Antwerpen is het platform dat elke dag bedrijfsnieuws brengt uit Antwerpen en dit uit allerhande sectoren en niches. Made in Antwerpen heeft daarbij oog voor het succes, de innovatie en groei bij bedrijven en ondernemers en plaatst de mens achter de ondernemer centraal. Ze brengen zowel nieuws over high tech, grote ondernemingen, maar geven ook exposure aan starters. Vandaag  brachten ze een mooi artikel over de Babsie vilten pantoffels, een nieuw pantoffelmerk is gelanceerd. Lees meer op onderstaande link: 

http://www.madeinantwerpen.be/nieuws/goed-nieuws-voor-pantoffelhelden/

 

Babsie staat op de KerstMarkt Van Morgen

Babsie staat op de "KerstMarkt Van Morgen"

 

De volgende Markt van morgen is  een dubbele kersteditie. 

Babsie  doet mee op zondag 11 december in de Kloosterstraat. Je vindt er het Babsie kraam met de Fairtrade vilten pantoffels uit Mongolië maar ook  ander creatief talent met mode, juwelen, grafisch werk en interieur! Ze presenteren en verkopen hun werk. Comfortfoodtruck zorgt voor gluhwein, sapjes en lekker eten en de Radio Centraal DJ's zorgen voor fijne muziek!
 
 
Zondag 11-12: Kloosterstraat van 12 tot 18u.

Meer informatie op http://www.marktvanmorgen.be/