Betalen

Alle prijzen op www.babsie.be zijn vermeld in euro’s inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij Babsie kan je kiezen voor betaling via Paypal of via overschrijving.

Betalen via PayPal

Betalen via Paypal kan eenvoudig door gratis een zichtrekening te openen op www.paypal.com/be. Paypal biedt je de flexibiliteit om de betaalmethode te kiezen die het beste bij je past. Je kunt je bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen - bij het koppelen van je bank of kaart voer je éénmalig de betaalgegevens in - in het vervolg kies je bij het afrekenen welke betaalmethode je wilt gebruiken.

PayPal garandeert een beveiligde omgeving voor online betalingen. Wij hebben geen toegang tot de confidentiële betalingsgegevens van onze kopers. Betaling vindt enkel plaats via een goedgekeurde betaalkaart. Goedgekeurde betaalkaarten worden op de website van www.babsie.be vermeld. We leveren de Producten pas aan u als de uitgever van de kaart het gebruik van de kaart voor betaling van de bestelde Producten heeft goedgekeurd. 

Betalen via overschrijving

De aankoop van goederen op www.babsie.be kan ook via overschrijving op het rekeningnummer van Babsie: BE62 1030 3823 6761 met als BIC NICABEBB. Pas wanneer het door de Koper verschuldigde bedrag op onze rekening staat, zal gestart worden met de uitlevering van de bestelde goederen.

Je krijgt van ons na bestelling een e-mail ter bevestiging met daarin alle betaalgegevens. Je hebt dan nog 7 dagen de tijd om ons de som over te maken op rekeningnummer BE62 1030 3823 6761 (met vermelding van je bestelnummer). Zodra we de betaling hebben ontvangen, maken we je pakje verzendklaar. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer je bestelling verstuurd is, met de track & trace code.

Als wij de betaling binnen 7 dagen na de bestelling niet hebben ontvangen, krijg je van ons een seintje. Zonder reactie binnen 3 dagen zal je bestelling worden geannuleerd.